Data, data en nog eens data!

In de afgelopen 2 jaar (peildatum juni 2017) hebben we met z'n allen meer data gegenereerd dan in totaal aan data is gegenereerd sinds het bestaan van de mensheid.

Wij helpen organisaties voordeel te halen uit hun eigen, interne data, veelal gecombineerd met externe (openbare) data. Dit zorgt voor nieuwe inzichten en betere voorspelbaarheid wat de dag van morgen gaat brengen.

Business Intelligence

Door data continu te analyseren, te filteren, te verrijken en in te zoomen op dat wat echt van waarde is maken wij het verschil. En daarmee maken we voor jou het verschil.

Bij BI denkt men - zo ervaren wij - nog vaak aan hoge kosten. Niets is echter minder waar. Mumaco heeft ervaren Tableau en PowerBi professionals in haar netwerk. Software waarmee je voor 0 euro kunt beginnen!

Maak jij al data gedreven beslissingen? Nee? Laten we er eens over praten dan!

Data Visualisatie

Als je begrijpt dat 90% van de informatie die de hersenen verwerken visueel is. Dat visuele data tot 60.000 keer sneller in het brein wordt opgenomen als textuele data. Dan zul je ook begrijpen dat men niet meer zit te wachten op het doorworstelen van rapportages in Excel.

Kijk eens naar wat infographics voor je kunnen doen. En vergeet ook niet te kijken andere tooling - zoals PowerBI of Tableau.

Bring Me Your (BIG) Data

Mumaco Next.

Gewaardeerd door onze relaties. Elk kwartaal brengen wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Niets missen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en wij sturen jou ook een digitale kopie.