'There is only one boss. The customer. And he can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else.' - Sam Walton (oprichter Walmart)

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt en er geen internet meer zou zijnā€¦ Onbestaanbaar. Het internet is er gewoon, zoals water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. We zijn altijd en overal verbonden en je hebt de hele wereld binnen handbereik.

De impact op gedrag van mensen is dan ook gigantisch. Dus ook op het gedrag van jouw klant. Digitale transformatie gaat dan ook niet over technologie, maar over jouw klant centraal zetten met digitaal als uitgangspunt.

Jouw digitale transformatie inzetten

Bij het uitdenken van een digitale strategie gaat het om een viertal kritische factoren welke worden geraakt. Een goede digitale strategie raakt de gehele organisatie.

Mensen

Beschikken je medewerkers over de juiste digitale vaardigheden? Heb je een plan om medewerkers mee te nemen?

Processen en gedrag

En dan spreken we over alle processen binnen je organisatie. Ben je in staat snel bij te sturen?

Samenwerken

Niet alleen binnen de organisatie maar juist over (organisatie-)grenzen heen. Open en transparant. En digitaal.

Technologie

Kies voor een combinatie van bewezen en nieuwe technologie. En onthoud dat er morgen al weer nieuwe technologie is.

En nu? Tijd voor een gesprek?

Ben je enthousiast geworden? Of beangstigd bovenstaande juist? In beide gevallen; laten we vrijblijvend eens van gedachte wisselen. Neem daarvoor contact met ons op.

Mumaco Next.

Gewaardeerd door onze relaties. Elk kwartaal brengen wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Niets missen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en wij sturen jou ook een digitale kopie.