Maatwerk website ontwikkelen in WordPress

Maatwerk website ontwikkelen in WordPress

Wat we doen

Ruim 40% van het wereldwijde web bestaat uit door WordPress gedreven websites - een bewezen oplossing dus. Ook de webshops welke wij bouwen, bouwen we praktisch allemaal met WordPress als basis en het eveneens bewezen WooCommerce platform als add-on.

Wij bouwen enkel maatwerk WordPress websites die volledig voldoen aan de uitstraling van je organisatie. Dat doen we dan ook nog op zo'n manier dat wanneer je weet hoe je in Google Docs of Microsoft Word een document op moet maken, je in staat bent een website te beheren of zelfs door te ontwikkelen.

Wij werk(t)en onder andere voor

overzicht_klanten

Data gedreven, realtime optimaliseren

Je bouwt een website, webshop of webapplicatie met een duidelijk doel voor ogen. Je wilt informeren, je wilt je omzet verhogen met (nieuwe) kanalen en/of bedrijfsprocessen optimaliseren. Uiteraard moet je het gebruik dan ook goed meten. Natuurlijk kunnen we het aantal gebruikers of het aantal kliks in kaart brengen.

Maar we kunnen nog meer data inzetten om je bezoekers goed in kaart brengen. Zo presenteren we maandelijks op basis van data heatmaps van je website om zo een duidelijk beeld te scheppen in het daadwerkelijk gebruik van je website. Maar het gaat nog verder. Zo zijn wij in staat live met de gebruikers van je website, webshop of webapplicatie te kunnen meekijken. Zo zie je direct wat je kunt verbeteren.

clarity_overall_demo

Legacy web

Je hebt op dit moment een website, webshop en/of webapplicatie maar deze is sterk verouderd. De oorspronkelijke ontwikkelaar is niet meer in beeld en het onderliggende platform is niet schaalbaar, wendbaar laat staan weerbaar. Tegelijkertijd zit er jarenlange data in het systeem waar je bedrijf nog altijd op vaart. Wat doe je dan?

Wij zien dit in de praktijk vaker dan je denkt en hebben dan ook veel ervaring met soortgelijke vraagstukken. Zo hebben we voor een van de grootste Nederlandse universiteiten een databank met meer dan 10.000 boeken gemigreerd van een oude zelfgebouwde PHP applicatie naar een WordPress website met de modernste functionaliteiten zoals beschikbaarheid op elk denkbaar apparaat, zoekfunctionaliteiten etc.

mumaco/next

Gewaardeerd door onze relaties. Elk kwartaal brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Niets missen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en we sturen jou ook een digitale kopie.